Hamidiye Anaokulu
Hamidiye Mah. Zülal Sk. No 1 Kağıthane / İstanbul
hamidiyeanaokuluugmail.com

VİZYON

İlgi ve yeteneklerinin farkında olan, yaratıcı düşünce gücüne sahip, problem çözme becersi kazanmış, özgüven sahibi, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven ve tüm bunların yanında en önemlisi başta ailesine, vatanına, milletine dahası tüm dünyaya yüreği sevgi ve saygı ile dolu bireylerin yetiştirildiği Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları ve Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, bilgili, becerikli, üretken, araştırmacı, saygılı, toplumun temel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuzdan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde vatanına illetine ve toplumsal ahlak kurallarına bağlı ve duyarlı bir şekilde mezun ettiğimiz aynı zamanda bir üst sınıfa yerleşmesini sağladığımız her birey bizim için başarı ölçütü olarak kabul edilmektedir.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda yarım gün eğitim verilmektedir. Aynı zamanda kulüp faaliyetleri ile öğrencilerimiz tam gün kalacak şekilde de desteklenmektedir.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Sınıflar 08:00-12:45 Öğlenci Sınıflar 13:15-18:00 Tamgün Sınıflar 08:00-18:00

YABANCIDIL

Okulumuzda kulüp faaliyetleri ile birlikte yabancı dil (İngilizce) öğretimi yapılmaktadır.

Doğalgaz/ Kombi

Okulumuzda öğrenci servisi hizmeti bulunmaktadır.

1 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

1500 m2 peyzaj alanı, şehrin gürültüsünden uzak, trafiğin ve kornaların dikkati dağıtamayacağı hem şehrin göbeğinde aynı zamanda şehirden uzak bir konumdadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda Çocuk Jimnastiği dersleri verilmekte olup, çocukların fiziksel hareketlerine yönelik temel egzersizler okulumuz spor öğretmeni eşliğinde verilmektedir.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda her yıl ortalama 10-15 proje yapılarak İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Projesine başvuru yapılmaktadır.